Go to Top

Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern

Oppdatert 07.11.2011

Den personlige informasjonen som samles inn fra deg gjennom Runbox epost- og webhotell («Tjenesten») er underlagt retningslinjene for personvern som er beskrevet i dette dokumentet. Runbox Solutions AS («Runbox») forbeholder seg retten til å endre disse retnings­linjene med 30 dagers varsel.

Runbox er et norsk selskap underlagt norsk jurisdiksjon, herunder lovverket som regulerer bruk og oppbevaring av persondata (Personopplysningsloven).

Kontoinformasjon

Når du registrerer deg i Tjenesten blir du bedt om å oppgi visse opplysninger som navn og kontaktinformasjon. Noen av disse opplysningene er nødvendig for registrering, mens andre opplysninger er valgfrie og kan oppgis om ønsket. Opplysningene vil bli brukt for å tilpasse tjenesten til ønsket bruk, for konfigurering av tjenesten, og for å kommunisere direkte med deg om nødvendig. Du kan oppdatere denne informa­sjonen når som helst ved å klikke på «Konto»-knappen på navigasjonslinjen.

Din kontoinformasjon og din epost lagres på Runboxs servere hvorvidt du velger å deaktivere din konto eller ikke. Dette gjøres i tilfelle du ønsker å få tilgang til din epost og dine data dersom ditt abonnement har utløpt eller din konto er stengt. Vi vil selvsagt slette din kontoinformasjon og epost fra våre servere på forespørsel.

Opplysninger som kan knyttes til deg som person eller bedrift er privat og fortrolig og vil ikke bli gjort tilgjengelig for noen tredjepart, eller bli koblet med eksterne registre. Runbox vil ikke aksessere eller utlevere kontoinformasjon uten din tillatelse, med mindre dette er nødvendig for å:

  • oppfylle rettslige krav eller overholde lovmessige pålegg;
  • beskytte og forsvare Runbox sine rettigheter eller eiendom;
  • håndheve «Tjenesteavtale. Vilkår for bruk.»;
  • beskytte interessene til abonnenter eller andre;
  • rette tekniske feil og lignende.

 

Runbox kan ved behov benytte din epostadresse for å sende informasjon om endringer eller forbedringer av våre tjenester, eller tilbud vi tror du kan være interessert i.

Informasjon om epostsesjonen

Tjenesten benytter informasjonskapsler (cookies), en industristandard som brukes av de fleste større nettsteder, for å forenkle tilkobling og overføring av data mellom klienten (bruker) og server (vårt nettsted) ved å simulere en kontinuerlig forbindelse. En informasjonskapsel er en liten fil med innloggingsinformasjon som sendes fra serveren til klienten (og i noen tilfeller fra klient til server), slik at brukerne kan få tilgang til nettstedet uten å måtte logge inn på nytt ved hvert museklikk. Nettsteder kan dermed «huske» informasjon om brukerne for å forenkle besøk på et nettsted. Nettlesere er vanligvis satt opp til å godta informasjonskapsler. Du kan endre dette hvis du foretrekker det, men du vil da kanskje ikke kunne dra full nytte av Tjenesten.

Anonyme opplysninger

I tillegg samler Runbox anonym informasjon gjennom logger, trafikkdata, IP-adresser og andre numeriske koder. Denne informasjonen brukes for system­administrasjon og hjelper oss å samle og vedlikeholde statistikk som er nyttig i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Tjenesten.

Sikkerhet

Dine data er lagret i sikre systemer og er beskyttet med det passord du velger ved kontoregistrering. Vi anbefaler at du ikke oppgir din innloggingsinformasjon til noen. Merk at Runbox aldri vil be deg om din innloggingsinformasjon via telefon eller epost.

Husk å logge ut av kontoen din hver gang du er ferdig med å bruke tjenesten. Dette sikrer at andre ikke får tilgang til dine personlige opplysninger eller korrespondansen på datamaskinen du bruker.

Runbox er et globalt selskap med brukere over hele verden. Informasjonen du sender gjennom tjenesten elektronisk kan behandles utenfor det landet du er i når du logger deg på vårt nettsted. Runbox etterstreber at informasjonen du sender behandles på en sikker måte, men ingen dataoverføring via Internett eller trådløst nettverk vil være fullstendig sikker.

For mer informasjon om personvern på Internett, vennligst kontakt oss.