Go to Top

Bedrift

Hjelp for bedrifter

Lurer du på hvordan din bedrift bør forholde seg til epost, personvern og personopplysninger?

Se vår seksjon om personvern og få gode råd om behandling av personopplysninger.

Der finner du eksempel på Datainstruks og Epostinstruks som du kan bruke i din bedrift.

Epost- og webhotell for små og mellomstore bedrifter

Runbox tilbyr alt-i-ett epost og profesjonelt webhotell for bedrifter som krever høy tilgjengelighet, funksjonalitet og kostnadseffektivitet.

Vår epostløsning lar deg administrere epost i ulike konti slik at du får kontroll med epostbruken i bedriften, og med vårt webhotell kan du enkelt sette opp og vedlikeholde bedriftens nettsted.

Runbox benytter Fri Programvare (Open Source), som gir lave kostnader, fleksibilitet, kontinuerlig utvikling og driftstrygghet. La Runbox ta seg av driften slik at du sparer IKT-kostnader!

Gi bedriften din identitet på Internett

Å ha firmanavnet i web-adressen er essensielt for at den skal være enkel å finne på Internett. Vi setter opp ditt domenenavn slik at all epost blir stemplet med bedriftens navn (), og setter opp bedriftens nettsted på www.dinbedrift.no.

Tilgjengelighet, mobilitet og sikkerhet

Med Runbox epost er du operativ overalt, og dine data ligger trygt på våre servere. Vi har driftsberedskap og kompetanseberedskap året rundt, hele døgnet. Vårt support-team er alltid på nett, og du får selvsagt brukerstøtte på norsk.

Enkelt å etablere, enkelt å bruke

Det er enkelt å komme i gang med våre tjenester. Du kan sette dem opp selv, men vi gir hjelp hvis du trenger det. Har du domene fra før, flytter vi det til Runbox kostnadsfritt.

Nøye utvalgte forretningssystemer

Runbox hjelper med installasjon av et utvalg av forretningssystemer, som f.eks. publiseringssystem (WordPress), kundeoppfølgingssystemer (CRM), prosjektsystemer, wiki, blogger, mm.

Last gjerne ned vårt Produktark.