Go to Top

Webhotell

Superraske nettsider med Webhotell fra RunboxWebhotell

Runbox’ førsteklasses domene- og webhotell inkluderer 1 000 MB lagringsplass og 10 000 MB månedlig båndbredde, som kan oppgraderes etter ønske.

Runbox’ maskinpark ligger i Oslo, består av kvalitetsmaskiner med innebygget data-redundans (RAID) og yter den kraft, fleksibilitet og pålitelighet som kreves for profesjonell web-husing. Alle våre servere kjører Linux, det mest populære operativsystemet i IT-sektoren grunnet dets overlegne skalérbarhet og stabilitet.

Profesjonell husing med cPanel

I tillegg til standard funksjonalitet som FTP-tilgang, Frontpage extensions og svært romslig lagringsplass, inkluderer Runbox Webhotell den ledende konfigurasjonssprogramvaren cPanel. cPanel kontrollpanel gir overlegen administrasjonsfunksjonalitet og inkluderer interaktiv filutforsker, databaser og programvarebiblioteker (se skjermbilde).

Stabilitet og tilgjengelighet

Runbox’ maskinpark består av kvalitetsmaskiner med innebygget data-redundans (RAID) og yter den kraft, fleksibilitet og pålitelighet som kreves for profesjonell web-husing. Våre backup-rutiner sikrer ytterligere mot tap av data.

Alle våre servere kjører Linux, det mest benyttede server-operativsystemet, grunnet dets overlegne
skalérbarhet og stabilitet.

Utvalgte forretningssystemer

Runbox hjelper til med å installere et utvalg av forretningssystemer, som f.eks. kundeoppfølgings-systemer (CRM), prosjektsystemer (Wiki), blogger og mer avanserte systemer som databaser og programmeringsbiblioteker dersom det er ønskelig.

Bedriftsnavn i nett-adressen

Å ha bedriftsnavnet ditt i nettadressen har stor betydning for profilering og identitet. Potensielle kunder finne deg lett på Internett ved Google-søk.

Runbox har programvare og ekspertise som hjelper deg med å lage et nettsted, og å drifte det for deg. Vi ordner med domenenavn slik at du får med bedrifts-navnet i nettadressen: www.dinbedrift.no.

Enkelt å etablere hjemmesider

Runbox benytter det svært populære publiseringssystemet WordPress. Systemet inneholder et stort antall ferdige maler som gjør det enkelt å lage hjemmeside.

Du kan med et tastetrykk eksperimentere med ulik
lay-out som gir deg muligheter for valg mellom et stort antall design. Du kan velge det designet som passer best til din bedrifts profil.

Enkelt å starte en blog

WordPress’ blog-funksjon har stor fleksibilitet og inneholder ferdige design. Du kan enkelt legge inn bilder og
video f.eks. fra YouTube.

Enkelt å holde nettstedet oppdatert

WordPress er er meget brukervennlig, og vanlig PC-kompetanse er nok for å endre/legge inn tekst osv.
Du kan derfor selv endre innhold og holde nettstedet ditt oppdatert slik at dine kunder og kontakter holdes
informert på den måten du ønsker. Skulle du få problemer står Runbox Team klar til å hjelpe deg!

Gratis flytting til Runbox Webhotell

Det er enkelt å flytte fra andre webhotell – vi hjelper deg kostnadsfritt!

Last gjerne ned vårt Webhotell-produktark.