Go to Top

Eposthotell

Epost, enkelt og greitEposthotell

Runbox gir din bedrift profesjonelle eposttjenester enkelt, raskt og rimelig – du kan være i gang i løpet av minutter.

La Runbox huse din bedrifts epost @dittdomene.no, og unngå problemene og kostnadene ved å drifte din egen epostserver. Runbox er tilgjengelig dag og natt, uansett hvor du måtte befinne deg, og gjør din kommunikasjon mer effektiv mens du kan bruke tiden på andre ting.

Runbox er epost enkelt og greit – la oss ta vare på din epost for deg!

Enkel epostadministrasjon

Fra ditt kontrollpanel kan du enkelt sette opp så mange epostkontoer du ønsker. I tillegg kan du opprette inntil 20 ekstra epostadresser (aliaser) på hver konto.

Din epost, ditt domene

Enhver bedrift bør ha et eget domenenavn på internett, både for websider og epost. Dette identifiserer deg på nettet, gjør din bedrift synligere, og gjør det lettere å huske ditt firmanavn. Din Runbox-konto inkluderer eposthusing og du kan enkelt sette opp underkontoer @dinbedrift.no.

Personlig support fra eksperter

Med Runbox får du hjelp når du trenger det av kunnskapsrike og erfarne mennesker som kan løse problemet med én gang. Vi vet hvor kritisk epost er for din bedrift og vi er alltid klare til å hjelpe deg med ethvert problem eller spørsmål du måtte ha.

Kraftige verktøy

Alle kontoer inkluderer Runbox’ epost-verktøy, som intelligent spamfiltering, innhenting og konsolidering av ekstern epost, og sortering og videresending av epost etter forhåndsdefinerte kriterier.

Innovativ epost

Runbox har ligget i forkant av utviklingen innen epost siden 1999, og vi jobber kontinuerlig for å kunne tilby de mest moderne og brukervennlige tjenestene for din bedrift.

Spam- og virusbeskyttelse

Runbox benytter en unik kombinasjon av virus- og spamfiltre for å holde din konto fri for skadelig eller uønsket epost. Vårt intelligente spamfilter lærer av dine handlinger og blir stadig bedre til å stoppe spam før den havner i din Innboks.

Enkelt å flytte fra andre leverandører

Det er lett å overføre din epost til Runbox dersom du allerede har en annen leverandør, og vi hjelper deg hele veien. Bare sett opp en Runbox-konto og gi oss beskjed om at du flytter inn, så tar vi oss av resten.

Redusér kostnader

Runbox benytter Fri Programvare (Open Source) som gjør det mulig for oss å redusere våre kostnader og holde et konkurransedyktig prisnivå. Kombinert med vår skalérbare prisstruktur betaler du kun for det du får: Rask, sikker og pålitelig epost.

Mye lagringsplass

Med standard lagringsplass fra 1 til 10 GB, ekstra fillagringsplass opptil 1 GB, og en maksimum meldingsstørrelse på 100 MB, trenger du aldri bekymre deg om at din Innboks blir full eller at du ikke kan motta store meldinger.

Universell tilgang

Aksessér din epost med en hvilken som helst epostklient, via Web, POP3, IMAP, SMTP, WAP med mer. Hvorvidt du bruker en PC med Outlook, en Mac med Thunderbird, eller en iPhone, er din epost alltid tilgjengelig.

Sikker lagring

Dine data er lagret i Alfabygget, et av Norges største datasentere med fysisk adgangskontroll, redundante nettverk og strømtilførsel, avansert brannsikring og kjøleanlegg som gjør at våre servere og dine data er sikret på best mulig måte.

Rask og reklamefri

Runbox er fullstendig reklamefri og gir deg et rent og oversiktlig grensesnitt som lar deg administrere din epost mest mulig effektivt.

Grønne tjenester

Runbox benytter miljøvennlig maskinvare, noe som begrenser vårt energiforbruk – noe som kommer både oss, våre kunder og vårt miljø til gode.

Last gjerne ned vårt Eposthotell-produktark.